Uvjeti korištenja

S obzirom na široke mogućnosti i rizike koji proizlaze iz uporabe interneta, molimo vas da obratite pozornost na sljedeće opće uvjete korištenja naše web stranice koje smo pripremili radi vaše i naše zaštite. Zahvaljujemo na razumijevanju.

1. Osobni podaci

Imajte na umu naša Pravna pitanja vezana za područje zaštite podataka. 

2. Ažuriranja uvjeta korištenja

Zbog stalnih tehničkih i zakonskih izmjena, s vremena na vrijeme moramo izmijeniti i/ili ažurirati postojeće uvjete korištenja. Stoga molimo da pri svakom korištenju naše web stranice provjerite kada je unesena posljednja izmjena. Najnovija izmjena unesena je u listopadu 2013. godine.

3. Autorska prava, zaštitni znakovi i druga prava intelektualnog vlasništva

Sav sadržaj na našoj web stranici, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekstove, slike, grafike i audio ili video datoteke naše su vlasništvo, osim ako nije izričito navedeno suprotno. (U tom smislu, pogledajte izjavu o hipervezama pod brojem 4). Ovaj sadržaj, zaštićen autorskim pravima, može se bez izričitog dopuštenja koristiti samo za privatnu, a ne za javnu ili komercijalnu uporabu (preuzimanja, reprodukcije i sl.). Izmjene, prijevodi ili bilo kakve druge izmjene sadržaja mogući su samo uz prethodnu pisanu dozvolu koju daje Beiersdorf AG.
Neovlaštena uporaba ili zlouporaba bilo registriranih zaštitnih znakova ili logotipa Beiersdorf AG nisu dopušteni.

Tekst, fotografije i video materijali izričito dostupni za preuzimanje u rubrici Novosti mogu se besplatno koristiti samo za uredničke svrhe.  Pri korištenju foto materijala za uredničke svrhe ili reprodukciju, „Beiersdorf AG“ mora biti naveden kao izvor.

Imajte na umu da svako kršenje naših autorskog prava ili drugih prava intelektualnog vlasništva može imati građanskopravne i/ili kaznenopravne posljedice.

4. Odricanje od odgovornosti

Ova web stranica namijenjena je samo stanovnicima zemlje koju ste odabrali na pozdravnom zaslonu stranice www.beiersdorf.com te je u skladu sa svim lokalnim zakonima. Materijali na ovim stranicama, uključujući proizvode, usluge i informacije možda ne odgovaraju ili nisu dostupni na bilo kojem drugom mjestu izvan granica te države. U mjeri u kojoj su bilo kakve ponude, proizvodi ili usluge dostupne ili navedene na ovoj stranici zabranjeni prema važećim zakonima zemlje koje ste odabrali, smatraju se nevažećima. Molimo, posjetite www.beiersdorf.com i odaberite svoju lokaciju kako bismo vas usmjerili na odgovarajuću stranicu. Prikupljanju i evaluaciji podataka sadržanih na ovim stranicama posvećena je sva potrebna pažnja. Ipak, ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za ažurnost, točnost, potpunost i/ili kvalitetu.

Ova web stranica sadrži hiperveze na stranice drugih davatelja usluga. Beiersdorf AG nije upoznat sa sadržajem web stranica trećih strana te ne preuzima jamstvo ili odgovornost za bilo kakve protuzakonite sadržaje ili drugo kršenje zakona na web stranicama trećih strana. Međutim, Beiersdorf AG će odmah ukloniti svaku poveznicu ili sadržaj nakon što utvrdi da oni predstavljaju kršenje važećih zakona. Ova web stranica namijenjena je pružanju općih informacija i ni na koji način ne zamjenjuje liječnički savjet ili savjet stručnjaka. Za takve savjete, obratite se odabranom liječniku ili specijalistu. Beiersdorf AG ne preuzima odgovornost za postupke poduzete na temelju informacija sadržanih na ovim stranicama. Korištenje ove web stranice i preuzimanje podataka korisnik poduzima na vlastiti rizik. Beiersdorf AG ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu, osobito onu nanesenu podatkovnim datotekama, nanesenu hardveru i/ili softveru korisnika, koja nastane kao posljedica takvog djelovanja. Odgovornost za izričitu namjeru i grubu nepažnju ostaje nepromijenjena.

5. Završne odredbe

Ako bilo koja odredba ovih uvjeta jest ili postane protuzakonita, nevaljana ili neprovediva u bilo kojoj zemlji, valjanost ili ispunjenje bilo koje druge odredbe ovih uvjeta ostaju nepromijenjeni.  Ako želite prijaviti kršenje propisa na našim web stranicama, slobodno nas kontaktirajte.

Beiersdorf d.o.o.
Radnička cesta 37a
10000 Zagreb, Hrvatska

Telefon: +385 (0)1 6001 000

Email