Naš profil

Mi smo sinonim za njegu kože

Beiersdorf Hrvatska ima sjedište u Zagrebu i zapošljava oko 45 zaposlenika / osnovan je 2000. Zahvaljujući svojim brandovima NIVEA,Eucerin, NIVEA MEN, Labello, Hansaplast i Atrix možemo se potpuno usredotočiti na potrebe svojih potrošača.

Beiersdorf Hrvatska je jedna od više od 150 međunarodnih podružnica kozmetičke tvrtke Beiersdorf AG sa sjedištem u Hamburgu, Njemačka. Više od 130 godina posvetili smo potrebama svojih potrošača te nas se smatra izumiteljima suvremene njege kože. Naš međunarodni uspjeh temelji se na našim istraživanjima i razvoju stručnosti, našim inovativnim proizvodima i našim jakim brandovima. Beiersdorf NIVEA je svjetski brand br. 1  za njegu kože*. Među ostalim imenima u uspješnom međunarodnom brand portfelju, tu su Eucerin, La Prairie, Labello, 8x4, i Hansaplast. Podružnica tesa SE jedan je od vodećih svjetskih proizvođača samoljepljivih proizvoda i sustavnih rješenja za industriju, obrte i potrošače.  

*Izvor: Euromonitor International Limited; NIVEA kao naziv krovne marke u kategorijama njege tijela, njege lica i njege ruku; u smislu maloprodajne vrijednosti, 2022.

O Beiersdorfu

 • Osnovne informacije o tvrtki

  Beiersdorf se smatra izumiteljem suvremene njege kože
  Svaki zaposlenik doprinosi uspjehu tvrtke i njezinu stalnom razvoju
  Prilikom razvijanja proizvoda, usmjereni smo na regionalna obilježja i potrebe potrošača
  NIVEA brand uspješno postoji na tržištu već više od 100 godina
  Inovativni proizvodi i jaki brandovi razlog su našeg uspjeha