Postavke kolačića

Apsolutno nužni kolačići

Apsolutno nužni kolačići jamče funkcije bez kojih ne biste mogli koristiti naše web stranice kako je to predviđeno. Te kolačiće koristimo isključivo mi pa se stoga zovu first party kolačići. Za korištenje apsolutno nužnih kolačića na našoj web stranici nije potrebna Vaša suglasnost pa se iz toga razloga apsolutno nužni kolačići ne mogu pojedinačno aktivirati odnosno deaktivirati.

Kolačići za funkcionalnost i izvedbu

Kolačići za funkcionalnost

Kolačići za funkcionalnost omogućuju našoj web stranici da sačuva već dostavljene podatke i na temelju njih ponudi poboljšane i osobnije funkcije. Ti kolačići prikupljaju i čuvaju isključivo pseudonimizirane informacije tako da oni ne mogu pratiti Vaše kretanje na drugim web stranicama.

Kolačići za izvedbu

Kolačići za izvedbu prikupljaju informacije o tome kako se koristi web stranica. Mi ih koristimo kako bismo bolje razumjeli kako koristite naše web stranice kako bismo poboljšali njihovu atraktivnost, sadržaj i funkcionalnost.

Kolačići koji zahtijevaju suglasnost

Kolačići koji zahtijevaju suglasnost postavljaju se i koriste samo nakon Vaše prethodne i izričite suglasnosti.
Imajte na umu da deaktivacija kolačića za funkcionalnost i izvedbu može uzrokovati ograničenja u funkcionalnosti naše web stranice.

Ostale informacije o kolačićima koje koristimo na našoj web stranici možete pronaći u našoj Izjavi o zaštiti podataka.