Postavke kolačića

Apsolutno nužni kolačići

Apsolutno nužni kolačići jamče funkcije bez kojih ne biste mogli koristiti naše web stranice kako je to predviđeno. Te kolačiće koristimo isključivo mi pa se stoga zovu first party kolačići. Za korištenje apsolutno nužnih kolačića na našoj web stranici nije potrebna Vaša suglasnost pa se iz toga razloga apsolutno nužni kolačići ne mogu pojedinačno aktivirati odnosno deaktivirati.

Dodatne informacije možete pronaći u našoj izjavi o zaštiti privatnosti pod Kolačići (tip A).

Kolačići za funkcionalnost i izvedbu

Kolačići za izvedbu

Kolačići za izvedbu prikupljaju informacije o tome kako se koristi web stranica. Mi ih koristimo kako bismo bolje razumjeli kako koristite naše web stranice kako bismo poboljšali njihovu atraktivnost, sadržaj i funkcionalnost.

Kolačići za funkcionalnost

Kolačići za funkcionalnost omogućuju našoj web stranici da sačuva već dostavljene podatke i na temelju njih ponudi poboljšane i osobnije funkcije. Ti kolačići prikupljaju i čuvaju isključivo pseudonimizirane informacije tako da oni ne mogu pratiti Vaše kretanje na drugim web stranicama.

Za upotrebu tih kolačića nije potrebna vaša privola. No imate ih mogućnost deaktivirati.

Napominjemo da deaktivacija funkcionalnih kolačića može uzrokovati funkcionalna ograničenja naše internetske stranice.

Dodatne informacije možete pronaći u naši ijzjavi o zaštiti privatnosti pod Kolačići (tip B).

Kolačići za koje je potrebna privola (marketing)

Kolačići za koje je potrebna privola bit će postavljeni i upotrebljavat će se ako ih izričito odobrite. Ti se kolačići zatim upotrebljavaju za alate na drugim internetskim stranicama. Oni omogućuju npr. prilagođene internetske oglase i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Pregled partnera i alata koje upotrebljavamo u tu svrhu možete pronaći ovdje.

Dodatne informacije možete pronaći u naši izjavi o zaštiti privatnosti pod Kolačići (tip C).

Ostale informacije o kolačićima koje koristimo na našoj web stranici možete pronaći u našoj Izjavi o zaštiti podataka.